Sibelius 4 Nuotinkirjoituksen perusteet

Olemme lopettaneet. Ks. uutinen.

kansikuva

Kuvaus:

Sibelius on yksi tämän hetken johtavista nuotinkirjoitusohjelmista. Siitä huolimatta ohjelmalle on olemassa yllättävän vähän suomenkielisiä ohjeita. Tämän opaskirjan tarkoituksena on korjata epäkohta tarjoamalla selkeät ohjeet niin aloittelijalle kuin edistyneemmällekin käyttäjälle.

Kirjassa käsitellään ne moninaiset jokapäiväisessä nuotinkirjoituksessa tarvittavat toiminnot ja työvaiheet aina aloittamisesta viimeistelyyn. Samalla luodaan pohjaa edistyneempienkin ratkaisujen toteuttamiseksi. Kirja sisältää myös laajan harjoitustehtävän sekä englanti-suomi-englanti -sanaston.

Kirja on kirjoitettu suositun Sibelius 2 Nuotinkirjoituksen perusteet -oppaan pohjalta vastaamaan Sibelius 4:n uusia ominaisuuksia. Sitä on myös täydennetty ja paranneltu monilta osin.

Tekijä:
Petri Vuorio
ISBN:
952-92-0983-5
Sidosasu:
sidottu, pehmeäkantinen
Julkaisuaika:
2006/10
Sivumäärä:
156
Näyte:
sisällys ja aukeama kirjasta (pdf-muodossa)
Hinta:
28,90

Tuote on loppuunmyyty.

Palaa tuotelistaukseen

Lukijoiden mielipiteitä

29.12.2010

Paljon hyödyllistä tietoa!

Erittäin selkeä ja johdonmukainen opus!
Vaikka olen käyttänytkin "Sibbeä" aika paljon niin lähes joka sivulta opin jotakin uutta. Kiitos!

p.s. onnistuin, onneton lääsmäri, hukkaamaan kirjan välissä olleen harjoitustehtävän. Olisiko mahdollista saada se s-postiini, sori...

Jasse Varpama, Tuottaja/pianisti/kouluttaja


12.12.2008

(Ei otsikkoa)

PETRI VUORION TEKEMÄ KIRJA .
SIBELIUS 4 ON HYVÄ APU MIKÄ OHJELMA PDF OHJELMA JA ADOBE READER PITÄÄ OLLA .SIBELIUS 4
HALUAN TIETOA. KIITOS TER .TAISTO SAARESAHO

TAISTO SAARESAHO, MUUSIKKO

Kiitos kommentistasi. Sibeliuksen oma manuaali on pdf-muodossa ja sen lukemiseksi tarvitset lukuohjelman, esimerkiksi Adobe Reader, jonka uusimman version voit ladata ilmaiseksi osoitteesta www.adobe.fi ja napsauttamalla "Get Adobe Reader" -logoa. Muutoin et Sibeliusta käyttäessäsi tarvitse pdf-lukuohjelmaa.

Petri Vuorio


14.6.2007

kiitos!

Sain juuri luettua Sibelius 4 -kirjasi.Kirja on selkeä ja hyvin organisoitua. Vasta-alkajia ajatellen olisi hyvä, jos siinä olisi mukana myös hakemisto, jonka avulla muistista karanneen asian löytyminen helpottuisi. Opetan Sibeliusta Oulun Ammattikorkeakoulussa, ja kirjastasi tulee olemaan erinomaista apua ensi syksyn kurssille

Kari Kuosmanen, lehtori, Oulun Ammattikorkeakoulu


18.10.2006

Sibelius 4

Ensimmäinen ajatus, joka tuli kirjan kanssa mieleen, oli: onpa sopivan laaja opus, sen jaksaa käydä läpi. Ja sitten osaakin ohjelman arkikäytön aivan varmasti. Toiseksi toteaisin, että minua miellyttää se huolenpito, jolla Petri käy kunkin aiheen läpi. Ei yritetä oikoa, vaan esitetään selkeästi ja kärsivällisesti kukin toiminto.
Meikäläinenkin, vanha konna, oppi jotain uusia asioita.

Matti Ruippo, musiikkiteknologian lehtori, PIRAMK, Musiikki


Näytä kaikki kommentit

Kerro oma mielipiteesi!

Kerro mistä pidit tuotteessa ja mikä kaipaisi parantamista - mielipiteesi on meille tärkeä, jotta voimme kehittää tuotteitamme entistäkin paremmiksi! Voit julkaista mielipiteesi tällä sivulla omalla nimelläsi, nimimerkillä tai nimettömänä. Täytä ainakin lihavoidut kentät.

Kommenttisi:
Kommentin otsikko:
Nimi:
Ammatti tai toimi:
Organisaatio:
Oma kotisivu:
Sähköposti:

Sähköpostiosoitteeseen saa lähettää tiedotteita PV-julkaisujen tuotteista ja palveluista.

HUOM! Sähköpostiosoitetta ei julkaista; se jää ainoastaan PV-julkaisujen tietoon. Sähköpostiosoitetta ei luovuteta eikä käytetä markkinointiin ilman lupaasi.

Tiedotteita lähetetään hyvin harvoin. Tiedotteiden lähettämisen voi kieltää koska tahansa ilmoittamalla kiellosta PV-julkaisuille.

Klikatessasi Jatka-painiketta sähköpostiisi lähetetään linkki kommenttisi julkaisemiseksi. Olethan kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein!