Sibelius 4 Nuotinkirjoituksen perusteet

Olemme lopettaneet. Ks. uutinen.

kansikuva

Näytä tuotteen tiedot

Lukijoiden mielipiteitä

29.12.2010

Paljon hyödyllistä tietoa!

Erittäin selkeä ja johdonmukainen opus!
Vaikka olen käyttänytkin "Sibbeä" aika paljon niin lähes joka sivulta opin jotakin uutta. Kiitos!

p.s. onnistuin, onneton lääsmäri, hukkaamaan kirjan välissä olleen harjoitustehtävän. Olisiko mahdollista saada se s-postiini, sori...

Jasse Varpama, Tuottaja/pianisti/kouluttaja


12.12.2008

(Ei otsikkoa)

PETRI VUORION TEKEMÄ KIRJA .
SIBELIUS 4 ON HYVÄ APU MIKÄ OHJELMA PDF OHJELMA JA ADOBE READER PITÄÄ OLLA .SIBELIUS 4
HALUAN TIETOA. KIITOS TER .TAISTO SAARESAHO

TAISTO SAARESAHO, MUUSIKKO

Kiitos kommentistasi. Sibeliuksen oma manuaali on pdf-muodossa ja sen lukemiseksi tarvitset lukuohjelman, esimerkiksi Adobe Reader, jonka uusimman version voit ladata ilmaiseksi osoitteesta www.adobe.fi ja napsauttamalla "Get Adobe Reader" -logoa. Muutoin et Sibeliusta käyttäessäsi tarvitse pdf-lukuohjelmaa.

Petri Vuorio


14.6.2007

kiitos!

Sain juuri luettua Sibelius 4 -kirjasi.Kirja on selkeä ja hyvin organisoitua. Vasta-alkajia ajatellen olisi hyvä, jos siinä olisi mukana myös hakemisto, jonka avulla muistista karanneen asian löytyminen helpottuisi. Opetan Sibeliusta Oulun Ammattikorkeakoulussa, ja kirjastasi tulee olemaan erinomaista apua ensi syksyn kurssille

Kari Kuosmanen, lehtori, Oulun Ammattikorkeakoulu


16.1.2007

Sibelius 4 oppikirja

Ennen olin Encoren vannoutunut käyttäjä, mutta hankittuani Sibelius 4 ja kun nyt sain vielä ohjekirjan olen aivan myyty.
Tuo opus on kuin tarkoitettu minulle ja minun kaltaisille jotka harrastavat musiikkia ja sen tekemistä ja kaikilla meillä ei välttämättä ole opiskelun myötä saatuja "pohjia" musiikin teoriasta. Erittäin havainnollinen ja helppo tulkita, Kiitos Petri!

L Vierelä


18.10.2006

Sibelius 4

Ensimmäinen ajatus, joka tuli kirjan kanssa mieleen, oli: onpa sopivan laaja opus, sen jaksaa käydä läpi. Ja sitten osaakin ohjelman arkikäytön aivan varmasti. Toiseksi toteaisin, että minua miellyttää se huolenpito, jolla Petri käy kunkin aiheen läpi. Ei yritetä oikoa, vaan esitetään selkeästi ja kärsivällisesti kukin toiminto.
Meikäläinenkin, vanha konna, oppi jotain uusia asioita.

Matti Ruippo, musiikkiteknologian lehtori, PIRAMK, Musiikki


Kerro oma mielipiteesi!

Kerro mistä pidit tuotteessa ja mikä kaipaisi parantamista - mielipiteesi on meille tärkeä, jotta voimme kehittää tuotteitamme entistäkin paremmiksi! Voit julkaista mielipiteesi tällä sivulla omalla nimelläsi, nimimerkillä tai nimettömänä. Täytä ainakin lihavoidut kentät.

Kommenttisi:
Kommentin otsikko:
Nimi:
Ammatti tai toimi:
Organisaatio:
Oma kotisivu:
Sähköposti:

Sähköpostiosoitteeseen saa lähettää tiedotteita PV-julkaisujen tuotteista ja palveluista.

HUOM! Sähköpostiosoitetta ei julkaista; se jää ainoastaan PV-julkaisujen tietoon. Sähköpostiosoitetta ei luovuteta eikä käytetä markkinointiin ilman lupaasi.

Tiedotteita lähetetään hyvin harvoin. Tiedotteiden lähettämisen voi kieltää koska tahansa ilmoittamalla kiellosta PV-julkaisuille.

Klikatessasi Jatka-painiketta sähköpostiisi lähetetään linkki kommenttisi julkaisemiseksi. Olethan kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein!